VRES Nieuwsbrief - 3

Published:

VRES® gaat naar de markt ondersteund door experts,
regionale partners en sponsoren!

VRES® bouwt flink door en presenteert zich aan publiek en zakelijke relaties in Breda en Rotterdam en omstreken.
VRES® ontwikkeld de animatie naar een volgend niveau en gebruikt diverse communicatiemiddelen om
de VRES-services onder de aandacht te brengen van iedereen.

oranje paard
Een groot succes. Velen hebben kennisgemaakt gemaakt met VRES® en diverse bestaande en nieuwe relaties waren enthousiast. Dat leidde tot mooie vervolgafspraken en samenwerking.

De ontwikkeling van VRES is goed duidelijk gemaakt in de figuur onder.

marktstrat
Met onze partners zetten we de schouders er onder om de mijlpalen op tijd te passeren.

ruiterapp
We laten zien waar en hoe de ondersteuning kan worden gegeven en duidelijk kan worden gemaakt. In de lente van 2019 zijn de app’s te verkrijgen voor en klein bedrag en te gebruiken voor vele enthousiaste ruitertjes en amazones. Spelenderwijs leren en in kleine ontwikkelstappen vooruitgaan. Paardrijden wordt zo een groot plezier en een fantastische hobby!

VRES® laat zien dat er een groot gat in de leer- /trainings- en ontwikkelactiviteiten van iedere ruiter wordt ingevuld met moderne hulpmiddelen en beelden. Neem contact met ons op via info@vrescoop.com of via de website; www.vrescoop.com

De volgende uitgave van VRES-communiqué verschijnt tijdens de Kerstperiode 2018.

Het VRES-team

VRES Nieuwsbrief - 2

Published:

VRES® gaat naar de markt!

VRES is de afgelopen maanden flink doorontwikkeld. De ideeën en concepten van VRES zijn duidelijk en zichtbaar gemaakt. VRES ondersteund de leeractiviteiten. Met VRES kan iedereen lessen, nieuwe proeven en figuren eenvoudig zelf maken. De smartphone app, tablet en computer laten VRES volledig zien. De proeven worden met moderne meebewegende cameraposities geregistreerd en per direct duidelijk voor ruiter, instructeur en toeschouwer.

proef1
Alle proeven en figuren kunnen door de ruiter altijd worden bekekenen vergeleken met anderen en eerdere proeven en gereden figuren.

paard
VRES geregistreerd de proeven en figuren voor elke ruiter. De historie, lessen, ideeën en de nieuwe figuren zijn duidelijk en kun je delen met vrienden en collega’s.

proef2
De proeven, figuren en lessen zijn duidelijk zichtbaar vanuit vele gezichtspunten en tijdens de uitvoering wordt de les vanuit meerdere cameraposities vastgelegd.

Het VRES team is in gesprek gegaan met verschillende equestrian experts en belanghebbenden om het Prototype van VRES te presenteren. We laten de mogelijkheden zien. VRES maakt afspraken voor samenwerking en participatie.

In kleine ontwikkelstappen gaat VRES verder. Nog vóór de zomer hebben de tweede ontwikkeling compleet. Dan laat VRES een volledige leercyclus zien. Iedereen krijgt de kans om VRES te gebruiken.

Deze zomer is VRES 2.0 te gebruiken. VRES zal bij de landelijke evenementen NK, EK en WK’s, CHIO Rotterdam, Outdoor- en Indoor Brabant te zien zijn

De volgende uitgave van VRES-communiqué verschijnt op 15 juli 2018.

Het VRES-team

VRES Nieuwsbrief - 1

Published:

VRES® is uit de startblokken!

start1
Op vrijdag 30 juni heeft notaris Mr. Adriaan Romijn van R&W Notariskantoor Rotterdam op manege Filip Dros de oprichtingsakte gepasseerd. Iedereen was er bij aanwezig. Alle Founders hebben de akte kunnen ondertekenen. Bekenden en betrokkenen, waaronder de Vrienden van VRES, waren erbij om dit mooie moment met ons te delen.
start2
FOTO[bron Monique, Anton]
Onder het genot van een hapje en een drankje, uitstekend verzorgd door Hagenstein Catering, hebben we deze mijlpaal gezellig afgesloten.
hagenstein

De dagelijks bestuursleden Diny, Irma en Ed zijn direct aan de slag gegaan om de praktische zaken te regelen. VRES gebruikt de ruime vergaderruimte boven de stallen van Manege Filip Dros

filipdroslogo
Wekelijks, de dinsdag- of donderdagmiddag(per september altijd op vrijdag), wordt gebruik gemaakt van deze ruimte. Er wordt vergaderd, de communicatie acties en de administratieve- en praktische taken uitgevoerd en gestructureerd. Alle gesprekken met de zakelijke partners vinden daar plaats.

De bank- en spaarrekening zijn operationeel. De gids Coöperatieplanner, - Samen ondernemen stap voor stap -, van de RABO-bank wordt als leidraad gebruikt.

rabobank

De eerste bijeenkomsten van de coöperanten hebben plaats gevonden. Niet iedereen kon daarbij al aanwezig zijn. De vakantieperiode loopt daar nog dwars door heen. We hebben kennis gemaakt en al flink wat gedachten uitgewisseld waar de mogelijkheden en prioriteiten van VRES moeten komen te liggen. De resultaten presenteren we in het Businessplan VRES 2017/8 – 2022 en het daaraan gekoppelde Communicatieplan van VRES.

Michel Hagenstein is voorgedragen en toegestaan om toe te treden als Coöperant van VRES. Hij heeft ingestemd en is nu een actief coöperant van VRES.

Tegelijkertijd werken we aan de afspraken met landelijke partijen, financiers en hippische partners. We willen de gezamenlijke mogelijkheden bespreken en de afspraken vastleggen in langlopende contracten. Voor VRES is het belangrijk om duidelijk aan te geven hoe we het hippische leerproces met moderne, vernieuwende hulpmiddelen, ICT-tools en app’s, kunnen ondersteunen en enthousiaste ruiters kunnen informeren. Dat voorziet in een grote behoefte bij vele verschillende gebruikers. We willen weten hoe die behoefte er uit ziet en bij wie die aanwezig is. We gaan aan alle ruiters van Manege Filip Dros een vragenlijst sturen met duidelijke vragen om daar achter te komen. De antwoorden gebruiken we in onze plannen en aanpak.

filipdroslogo
Met verschillende ICT-bedrijven praten we ondertussen al over de mogelijkheden die er tegenwoordig beschikbaar zijn. We willen duidelijke animaties, praktische app’s en een vriendelijke website zodat iedereen er eenvoudig gebruik van kan maken.

De volgende uitgave van VRES-communiqué verschijnt op 15 september.

Het VRES-team